Американският президент Доналд Тръмп, който днес празнува 74-я си рожден

...
Американският президент Доналд Тръмп, който днес празнува 74-я си рожден
Коментари Харесай

Рожденикът Тръмп отговори на въпросителни за здравето си след видео, разбунило духовете

Американският президент Доналд Тръмп, който през днешния ден чества 74-я си рожден ден, отговори на догатки за здравето и силите му, откакто на много коментирано видео от през вчерашния ден се вижда да слиза от една сцена с неуверена стъпка, съобщи Франс прес.

Президентът таман беше произнесъл тирада на гала по връчване на дипломите в влиятелната военна академия "Уест пойнт " покрай Ню Йорк, тирада в извънредно спогодителен за него звук.

Поканен да напусне сцената, той наподобява изпитва известни компликации да слезе по рампата и прави това на дребни внимателни крачки.



От вниманието на американски медии не убягва също, че по време на същата тирада той сервира с две ръце към устните си чаша вода и се затруднява да произнесе вярно името на героя от Втората международна война военачалник Дъглас Макартър.

Тръмп: Слагаме завършек на ерата на безкрайните войни

Самият Тръмп отговори нощес в Туитър на въпросителните, свързани със здравословното му положение.

Рампата за достъп до сцената "беше прекомерно дълга и стръмна, нямаше парапет и най-много беше доста хлъзгава ", изясни той, и означи, че е внимавал двойно повече да не падне, с цел да не даде мотив на медиите да му се надсмиват. Тръмп акцентира, че е минал последните три метра на рампата "тичешком ".

The ramp that I descended after my West Point Commencement speech was very long & steep, had no handrail and, most importantly, was very slippery. The last thing I was going to do is “fall” for the Fake News to have fun with. Final ten feet I ran down to level ground. Momentum!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 14, 2020
Президентът, който води акция за преизбиране, ще се изправи на изборите на 3 ноември против 77-годишния демократ Джо Байдън, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР