Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания направиха дебюта

...
Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания направиха дебюта
Коментари Харесай

Доналд Тръмп и Мелания в зашеметяваща рокля направиха дебюта си в светския живот на Вашингтон

Американският президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания направиха дебюта си в светския живот на Вашингтон в неделя.

Тръмп оглави годишната гала-вечер за набиране на средства за спектакъл " Форд ", където е погубен Ейбрахам Линкълн, оповестяват международните медии.


Мелания Тръмп придружаваше брачна половинка си на галата, на която бяха и вицепрезидентът Майк Пенс и брачната половинка му, конгресмени, министри.

Доналд Тръмп сподели, че се радва да продължи " дългата традиция за запазване на един от най-значимите американски театри и да отдаде респект на един от най-великите президенти ".

Той акцентира, че спектакъл " Форд " способства за " вибриращата просвета на столицата " и прави " голяма работа " за образоване на американците. Президентът добави, че за него е " изключително наслаждение " да види по какъв начин двама негови другари - куотърбекът Пейтън Манинг и филантропът Роналд Пърлман получават медала " Линкълн ".

Театър " Форд " присъжда медала на хора, чиято работа, достижения и персонални качества въплъщават завещаните от президента Линкълн идеали.

Доналд Тръмп до момента не беше взел участие като президент в светския живот на Вашингтон.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР