Американският президент Доналд Тръмп е разкритикувал умствените способности на тези

...
Американският президент Доналд Тръмп е разкритикувал умствените способности на тези
Коментари Харесай

Тръмп казал на Путин, че всички, които го съветвали да не говорят, били глупави

Американският президент Доналд Тръмп е разкритикувал умствените качества на тези чиновници на американската администрация, които са го съветвали да не звъни на съветския водач по време на телефонния си диалог с Владимир Путин през март. Това оповестява вестник The New York Times, представен от БГНЕС.
" Това са глупави хора, не би трябвало да бъдат слушани ", е декларирал Тръмп за хората, които са го съветвали да не организира телефонния диалог, настояват източниците на изданието.
Стопанинът на Белия дом също по този начин се е оповестил за възстановяване на връзките сред Русия и Съединени американски щати.
По-рано беше обявено, че Тръмп е поздравил Путин с успеха на президентските избори на 18 март. Пресслужбата на Кремъл осведоми, че диалогът се е състоял по самодейност на американската страна. Съобщено беше, че двамата президенти са разискали съдействието сред двете страни и настоящите интернационалните въпроси. В Кремъл означиха, че диалогът като цяло е бил градивен и настоятелен, насочен към превъзмогването на натрупалите се проблеми в руско-американските връзки.
Доналд Тръмп и Владимир Путин ще се срещнат в Хелзинки на 16 юли, с цел да се опитат да подобрят връзките, което ще има позитивно въздействие върху международните каузи, макар острата рецензия от страна на избрани кръгове от двете страни на Атлантика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР