Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Според Тръмп протестите в Беларус са мирни, но все пак ще разговаря с Путин по темата

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския през днешния ден съобщи, че ще приказва с Русия "в подобаващото време " за митингите против беларуския водач Александър Лукашенко, които американският водач дефинира като най-вече мирни, съобщи Ройтерс.

На демонстрация в Белия дом, която няма никаква връзка със обстановката в Беларус, Тръмп съобщи, че не наподобява да има прекомерно доста народна власт в Беларус, която претърпя вълна от митинги, провокирани от президентските избори преди 10 дни, които съгласно опозицията са били съпроводени с измами.

Обичам да виждам народна власт, само че не наподобява да има прекомерно доста народна власт в Беларус. Това несъмнено е доста необятно протестно придвижване и наподобява е спокойно придвижване, добави той.

Тръмп не заяви повече детайлности за това по кое време ще беседва с Москва. Той добави, че ще приказва и с други страни.

Европейските водачи приканиха също за полемики за Беларус и се чака да одобряват наказания на следващия ден. Днес съветският президент Путин организира диалози за обстановката в Беларус с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел, с френския си сътрудник Еманюел Макрон и с немския канцлер Ангела Меркел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР