Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп и Путин се споразумяха да обсъдят цените на петрола

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През организираха през вчерашния ден телефонен диалог, в границите на който се споразумяха Съединени американски щати и Русия да проведат съвещания за цените на петрола, съобщи Ройтерс.

Обсъжданията ще се водят от високопоставени представители на двете страни в енергийния бранш.

Петролът поевтинява с 5% на фона на разрастващата се вирусна пандемия

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския дефинира войната за цените на петрола сред Русия и Саудитска Арабия като "безумна ", отбелязва Ройтерс.

Споразумението сред Тръмп и Путин бележи поврат в международната петролна дипломация след неуспеха по-рано този месец на договореностите сред Русия и Организацията на страните експортьорки на нефт (ОПЕК) да понижат производството на нефт, който докара до ценовата война сред Москва и де факто водачът на ОПЕК Саудитска Арабия.

"Бяха обменени отзиви за актуалното положение на световните петролни пазари. Постигнато бе съглашение за руско-американски съвещания по този въпрос, които ще се проведат от енергийните министри " на двете страни, заяви Кремъл.

Кремъл не даде елементи какво тъкмо ще разискват министрите, само че до този миг Москва даваше сигнали, че желае повече страни да се причислят към напъните за балансиране на международните петролни пазари. Белия дом не откликна незабавно на молбата на Ройтерс за коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР