Американският президент Джо заяви след атентатите в Кабул, че признава

...
Американският президент Джо заяви след атентатите в Кабул, че признава
Коментари Харесай

Американският президент призна отговорността си за всичко, което се случва в Афганистан

Американският президент Джо съобщи след атентатите в Кабул, че признава отговорността си за всичко, което се случва в Афганистан , написа БГНЕС. „ Отговорността за протичащото се е напълно моя ", сподели той по време на изключително изказване след бомбардировките на летището в Кабул, които лишиха живота на над 10 американски военнослужещи.

От началото на 2020 година Съединени американски щати не е претърпявал загуба на военни. " Виновните за атентатите ще бъдат открити и осъдени, Съединени американски щати допускат кой стои зад гърмежите ", добави Байдън. " Няма да извиним, няма да забравим. Ще ви хванем и ще ви накараме да платите ", закани се той.
 Тръмп счита, че Байдън би трябвало да се извини на американците за Афганистан Тръмп счита, че Байдън би трябвало да се извини на американците за Афганистан
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че актуалният водач Джо Байдън би трябвало да се извини на американците за това по какъв начин протича изт...

Американският президент е наредил на управлението на Пентагона да приготви оперативни проекти за нанасяне на удари против водачите и задачите на " Ислямска страна ", която пое отговорност за атентатите.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР