Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски

...
Американският президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски
Коментари Харесай

Байдън отложи среща със Столтенберг заради зъбобол

Американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в има стоматологични проблеми, които го принуждават да преразгледа графика си и това е причина да отсрочи срещата си с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг за на следващия ден, оповестиха от Белия дом, представен от Българска телеграфна агенция.

След появяването на болежка в един от зъбите му президентът демократ през вчерашния ден вече получи лекуване на зъбния корен без затруднения от екип във военната болница  " Уолтър Рийд ", се споделя в изказване на персоналния му доктор.

Стоматологичният екип на тази болница, профилирана в грижите за американските президенти, би трябвало да довърши през днешния ден процедурата, сподели лекар Кевин О'Конър. Затова президентът на Съединени американски щати анулира всичките си задължения за днешния ден.

Той отсрочи за на следващия ден срещата, която трябваше да има през днешния ден с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, както и в началото планувания за довечера банкет с посланици.

Стоматологичната процедура ще бъде осъществена в Белия дом без обща упойка, заяви канцеларията на американския президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР