Американският президент Джо Байдън бе аплодиран от демократи и републиканци

...
Американският президент Джо Байдън бе аплодиран от демократи и републиканци
Коментари Харесай

Байдън към Путин: Изолиран си, изобщо нямаш представа какво се задава!

Американският президент Джо Байдън бе приветстван от демократи и републиканци в символ на поддръжка за Украйна по време на речта си " За положението на Съюза, произнесена тази нощ пред Конгреса, съобщи Ройтерс.

" Нека всеки от нас, който е в положение да стане, да стане и да изпрати явен сигнал към Украйна и света ", прикани той, а законодателите от двете партии, събрани в пленарната зала на Камарата на представителите, се изправиха и с аплодисменти и развяване на украински знамена показаха поддръжката си за битката на народа на Украйна против нашествието на Русия.

Президентът се отклони от квалифицирания текст и сподели по адрес на съветския президент Владимир Путин: " Той няма визия какво се задава ".

" Ние предизвикваме болежка на Русия и поддържаме народа на Украйна. Сега Путин е повече от всеки път изолиран от света ", отсече Байдън.

По въпроса за битката с инфлацията в Съединени американски щати той означи, че има две благоприятни условия. Едната е тя да се лимитира посредством понижаване на приходите и оттова обедняване на американците. По думите му другата опция е по-добра и тя е да бъдат понижени разноските за живот на хората, а не приходите им, като в страната се създават повече коли и полупроводници и бъде построена още инфраструктура и въведени нововъведения.

" Ние говорихме за седмици на инфраструктурата. Ние ще имаме десетилетие на инфраструктурата ", предсказа той. По думите му в страната ще бъдат разкрити милиони работни места, ще бъдат осъвременени пътищата, летищата, пристанищата и водните артерии на всички места. Според президента следва построяването на национална мрежа от 500 хиляди станции за зареждане на електрически автомобили, ще бъдат сменени " отровните оловни тръби " на водопроводите и ще бъде обезпечен на налична цена високоскоростен интернет " за всеки американец в град, предградие, село и племенна общественост ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР