Американският президент Байдън заяви във вторник, че способността на американците

...
Американският президент Байдън заяви във вторник, че способността на американците
Коментари Харесай

САЩ взимат спешни мерки срещу поскъпването на горивата

Американският президент Байдън съобщи във вторник, че способността на американците да заплащат за бензин не би трябвало да зависи от това дали един деспот афишира война и " прави геноцид " над половината свят , заяви " Ройтерс ".

Белият дом не разяснява незабавно забележките му.

To help deal with this Putin Price Hike, I authorized the release of 1 million barrels per day for the next 6 months from our Strategic Petroleum Reserve — and over 30 countries agreed to release 60 million additional barrels.

This is the largest collective release in history.
— President Biden (@POTUS)
Припомня се, че Байдън неведнъж е наричал съветския президент Владимир Путин военнопрестъпник, само че не е заявил, че Русия е направила геноцид в Украйна.

В " Туитър ", Байдън разгласи серия от ограничения по отношение на повишаването на горивата в Съединени американски щати.

Днес разгласявам, че Агенцията за запазване на околната среда възнамерява да разреши бензин, който употребява повече етанол от домашно отглеждани култури да се продава в Съединени американски щати това лято, с цел да се усили предлагането на гориво и по-ниски цени, написа Байдън.

Нахлуването на Путин в Украйна увеличи цените на газа и храните по целия свят. 70% от нарастването на цените през март е поради това . Правя всичко допустимо, с цел да смъква цените и да се оправя с покачването на цените на Путин.
 Съединени американски щати чакат войната да продължи дълго
Съединени американски щати чакат войната да продължи дълго

А назначението на съветския ген. Дворников " отразява продължение на зверствата, които видяхме "

За да оказа помощ, позволих освобождението на 1 милион барела дневно през идващите 6 месеца от нашия стратегически петролен запас — и над 30 страни се съгласиха да пуснат 60 милиона спомагателни барела.

Това е най-голямото групово количество в историята, заяви още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР