Американският президент Барак Обама призна пред специалния докладчик на ООН,

...
Американският президент Барак Обама призна пред специалния докладчик на ООН,
Коментари Харесай

Барак Обама отказал цигарите заради страх от Мишел

Американският президент Барак Обама призна пред специфичния докладчик на Организация на обединените нации, че не пуши към този момент от шест години, тъй като го е боязън от брачната половинка му Мишел, оповестява БГНЕС.

Видеозапис с признанието в шеговита форма беше излъчен по телевизия CNN. Нито Обама, нито неговият събеседник са подозирали, че техният диалог се записва.

" Надявам се, че сте се отказали от цигарите? ", попитал Обама специфичния докладчик на Организация на обединените нации Майн Киаи, който дал отговор, че от време на време пуши. Отговаряйки на същия въпрос на Киаи, Обама споделил: " Не пуша от към шест години. Не го върша, тъй като се опасявам от брачната половинка си ", добавил той с усмивка.

Обама съобщи, че ще се откаже от нездравословната привичка още по време на своята първа президентска акция. След успеха си той даде обещание на американците, че няма да пуши в Белия дом и на територията на своята резиденция. През февруари 2009 година Обама трябваше да признае в едно свое изявление, че по никакъв начин не му е елементарно да се откаже от пушенето.

Мишел Обама неведнъж с горделивост е съобщавала за триумфите на стопанина на Белия дом в битката му с никотиновата взаимозависимост. По думите й техните две дъщери – 12-годишната Саша и 15-годишната Малия – са стимулирали Обама да не пуши.

" Знам, че дъщерите ни го подбудиха дефинитивно да изостави този табиет. Те сега са на такава възраст, че нищо към този момент не можеш да скриеш от тях. Мисля, че той не може да гледа децата в очите и да им споделя да не вършат нещо, което самият той продължава да прави ", съобщи Мишел.

Предишните двама президенти на Съединени американски щати Бил Клинтън /1993-2001/ и Джордж Буш-младши /2001-2009/ не пушеха.

фотография: jamesomalley

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР