Американският прецзидент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският прецзидент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп връчи на Нетаняху церемониален ключ от Белия дом

Американският прецзидент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския връчи на израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и параден ключ за Белия дом на двустранна среща вътре в постройката преди формалната гала извън на южната ливада за нормализиране на връзките на Израел с две арабски страни, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на ДПА.

Нетаняху сподели, че Тръмп държи "ключа към сърцата " на израелците. "Мисля, че Израел повече не е изолиран ", съобщи Тръмп. Президентът съобщи, че още пет-шест арабски страни се готвят да сключат съглашения за нормализиране на връзките с Израел след ОАЕ и Бахрейн, които ще подпишат през днешния ден в Белия дом. "Ние сме в прекомерно напреднала фаза на диалози с към пет страни, пет спомагателни страни ", сподели Тръмп в Овалния кабинет, седнал до Нетаняху, съобщи Ройтерс. "Имаме най-малко пет-шест страни, които желаят да се причислят доста скоро, ние към този момент беседваме с тях ", разгласи Тръмп, без да ги назове.

По думите му ще бъде "лесна работа " да се задоволи желанието на ОАЕ да купи изтребители Ф-15. "Всичко ще се уреди ", сподели Тръмп, запитан дали ще реализира продажбата макар възраженията на Израел.

Не е изключено историческо здрависване сред израелския водач и външните министри - на емирствата шейх Абдула бин Зайед Ал Нахаян и на Бахрейн Абдел Латиф ал Заяни, съобщи американски представител, представен от Франс прес, като акцентира, че всички участници авансово са тествани за COVID-19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР