. Американският предприемач Илон Мъск отговори на критици, които го

...
. Американският предприемач Илон Мъск отговори на критици, които го
Коментари Харесай

Илон Мъск: Русия се опитва да убие Старлинк

.

Американският бизнесмен Илон Мъск отговори на критици, които го упрекнаха, че се пробва да трансферира разноските на цялата инфраструктура “Старлинк ” върху Пентагона. Мъск акцентира, че Русия се пробва да унищожи “Старлинк ” и разноските за отбрана на мрежата са нарастнали неимоверно.

Отговорът бе даден по адрес на човек, който не повярва на бизнесмена, че губи $20 милиона месечно за поддръжката на “Старлинк ” и счете, че това евентуално е разход за цялата система, освен за Украйна.

“Има огромни разлики сред информационните услуги в мирни региони и тези на фронта ”, оповести Мъск в Туитър. “Старлинк е единствената информационна услуга, която е останала да работи на фронта – всички останали са към този момент унищожени. Русия интензивно се пробва да убие “Старлинк ”. За да я запази, СпейсЕкс трябваше да пренасочи големи запаси в нейна отбрана. И даже и по този начин към момента има късмет “Старлинк ” да почине ”.

“Ако някой различен желае тази работа, добре е пристигнал при мен ”, написа още Мъск. “Оптичен интернет, телефонни линии, клетъчни кули и всички останали информационни галактически услуги са към този момент унищожени. Останал е единствено “Старлинк ”. Засега ”.

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР