Американският предприемач Илон Мъск обмисля да напусне работата си и

...
Американският предприемач Илон Мъск обмисля да напусне работата си и
Коментари Харесай

Мъск в ново амплоа - напуска работата си и става блогър

Американският бизнесмен Илон Мъск обмисля да напусне работата си и да стане авторитетен блогър на цялостен работен ден. Това той написа през днешния ден на страницата си в Twitter и попита потребителите какво мислят за концепцията.

Няколко блогъри с милионна публика към този момент написаха под обявата, че са подготвени да му оказват помощ да разпространява каналите си. Освен това някои го питат дали би желал да се занимава с видеоигри.
Официално: Илон Мъск към този момент е безприютен
Основателят и основен изпълнителен шеф на „ Space X “ Илон Мъск публично стана скитник, откакто продаде вилата си в...

Мъск управлява американските компании Tesla и SpaceX. Той основава Tesla през 2003 година Първоначално компанията е профилирана само в производството на електрически коли, само че по-късно се включва и в основаването на слънчеви панели и други системи за предпазване на сила. Мъск е и създател на компанията SpaceX, която създава галактически апарати и орбитални изстрелвания.

Според класацията на „ Форбс “ за милиардери в действително време, на 1 ноември Мъск стана първият човек в историята, чието положение надвишава 300 милиарда $. Понастоящем положението му се прави оценка на 263 милиарда $.

thinking of quitting my jobsbecoming an influencer full-time wdyt
— Elon Musk (@elonmusk)

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР