Американският посланик в Тирана Юри Ким реагира след . Тя

...
Американският посланик в Тирана Юри Ким реагира след . Тя
Коментари Харесай

Американското посолство в Тирана иска разследване на инцидента в Елбасан

Американският дипломат в Тирана Юри Ким реагира след. Тя прикани правоприлагащите органи да проверяват случая допустимо най-скоро, да разпознават причинителите и да ги санкционират.
„ Ние следим с изключително внимание отчетите за днешното принуждение в Елбасан, приключило със гибелта на един човек и раняването на няколко други. Призоваваме чиновниците на правоприлагащите органи да проверяват този случай допустимо най-скоро, да разпознават причинителите и да ги санкционират в сходство със закона. Участниците в сходно принуждение би трябвало да бъдат осъдени “, гласи прессъобщението.
 Инцидент в Албания: Убит деятел на ръководещите социалисти Инцидент в Албания: Убит деятел на ръководещите социалисти
Атмосферата в Албания се нажежава преди парламентарните избори в неделя. Активист на Социалистическата партия на премиера Еди Рама е уб...
Посланик Ким прикани президента Илир Мета, водача на социалистите и министър председател Еди Рама и водача на опозиционните демократи Люлзим Баша към възпиране от спорове.
„ Действията би трябвало да се основават на обстоятелства, а не на боязън или злословия. Само на няколко дни от изборите на 25 април, ние повтаряме изказването си от 26 март, призоваващо водачите - тези на власт и тези, които търсят власт – да се откажат категорично от насилието “, се споделя в изказването на посолството.
Американското посолство в Тирана съобщи, че ще продължи да следи от близко обстановката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР