Американският посланик в Израел Дейвид Фридман (на снимката) е кучи

...
Американският посланик в Израел Дейвид Фридман (на снимката) е кучи
Коментари Харесай

Палестинският президент: Посланикът на САЩ е кучи син

Американският дипломат в Израел Дейвид Фридман (на снимката) е кучи наследник, съобщи палестинският президент Махмуд Абас, написа нюзру.

Ръководителят на близкоизточната страна реагира остро на изявление на дипломата. Американският юрист, който изповядва правоверен юдаизъм, през вчерашния ден съобщи, че еврейските заселници имат право да строят върху земята, която им принадлежи. "Такива думи може да каже единствено един кучи наследник. Такъв е и Фридман. Тази земя е наша ", уточни още Абас.

Думите на арабския водач бяха разкритикувани от администрацията на американския държавен глава Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила. "Президентът Абас би трябвало да направи избор. Дали да продължава с думите на ненавист или да стартира да работи за мира, който е мечтан от доста негови сънародници ", съобщи представител на Белия дом.

Израелският министър на районното съдействие Цахи Ханегби дефинира изявлението на Абас като подстрекателско и непростимо. "Преговорите, а не обидите и омразата, са пътят към мира и благоденствието в района ", съобщи Ханегби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР