Американският писател Джордж Р. Р. Мартин продължава да уверява, че

...
Американският писател Джордж Р. Р. Мартин продължава да уверява, че
Коментари Харесай

Надежда - шестата книга от Песен за огън и лед може да е готова догодина

Американският публицист Джордж Р. Р. Мартин продължава да твърди, че написа шестата част на епичната сага " Песен за огън и огън ", върху която се основава телевизионният сериал " Игра на тронове ". Новата книга се назовава " Ветровете на зимата " и се чака да бъде приключена едвам през идната година, разгласи писателят в блога си, съгласно БГНЕС.
Мартин означи, че по време на пандемията живее в дребна къща в планината. " Поне насилствената изолираност ми оказа помощ да пиша. Всеки ден извозвам доста часове над " Ветровете на зимата " и решително ходя напред в работата си ", споделя той.
" Вчера приключих нова глава, още една преди три дни и още една - предходната седмица. Но не, това не значи, че книгата ще бъде приключена на следващия ден и ще бъде оповестена идната седмица. Това ще бъде голяма книга и към момента имам доста работа ", прибавя писателят.
Авторът изрази страдание за анулацията на събитие, планувано по-рано през юли в Нова Зеландия, на което трябваше да се съберат феновете на фантастиката. Мартин също трябваше да участва, само че в този момент означи, че сходно пътешестване може да му попречи да напише книгата.
" Мога да посетя Уелингтън (Нова Зеландия) следващата година, когато се надявам пандемията от COVID-19 и работата върху " Ветровете на зимата " да приключат ", добави писателят. Говорителят му сподели пред The New York Times, че до момента не са избрани периоди за довеждане докрай на книгата.
Петата книга от сагата - " Танц с дракони ", беше оповестена през 2011 година. Излизането на шестата книга неведнъж се отсрочва. Предполага се, че след нея Мартин ще напише и седма книга от поредицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР