Американският паранормален изследовател Ник Редфърн (Nicholas “Nick Redfern) предлага още

...
Американският паранормален изследовател Ник Редфърн (Nicholas “Nick Redfern) предлага още
Коментари Харесай

Изследователят Ник Редфърн разказва за хищни маймуни – мутанти

Американският паранормален откривател Ник Редфърн (Nicholas “Nick ” Redfern) предлага още една версия за това, какво може да бъде в действителност Чупакабра (Chupacabra).

 Ник Редфърн
Ник Редфърн Четете по-долу описа на Ник Редфърн: “През януари 2010 година, пристигнах в Пуерто Рико, с цел да открия следи от Чупакабра. Веднага след идването ми, ме повикаха от локална телевизия, която искаше да направи филм за моите проучвания. Казаха, че са намерили няколко души, които могат да опишат нещо за Чупакабра.Един подобен очевидец бе жена, на име Гуанина, от град Мока, на запад от острова. Скоро се срещнах с нея и нейния брачен партньор. Гуанина ми описа за случая си. Това не беше, каквото чаках, само че бе доста завладяващо.За Чупакабра се е почнало да се приказва от 90-те години на предишния век, само че в Пуерто Рико, през 1975 година, се появяват плашещи истории за творение, наречено Вампирът от Мока (Moca Vampire).

 x1 1 - Изследователят Ник Редфърн споделя за хищни маймуни - мутанти
Според очевидци, това е крилато кръвопиещо творение, което нападна крави, кози, прасета и птици. Всички животни били открити мъртви, с необикновени дупки в кожите, а аутопсията показвала, че кръвта е изпомпена напълно от телата на животните.Разказите за Вампирът от Мока почнали да се появяват все по-рядко, когато един от фермерите умъртвил два огромни локални питона и било декларирано, че те са умъртвили добитъка и птиците.
Въпреки това, Гуанина е уверена, че е видяла оня, който в действителност е виновен за тези офанзиви. Вярно е, че тя споделя това доста по-късно, през 1987 година.През тези години, Гуанина е била единствено млада тийнейджърка и обичала да обикаля около покрайнините на Мока, изключително по хълмовете. Тогава, един ден, тя още веднъж вървяла някъде из пустинята, когато внезапно чула тон и обезверено квичене на свиня от върха на хълма.Момичето почнало бързо да се изкачва по хълма и скоро се натъкнало на шокираща панорама: шест или седем междинни по величина маймуни били заобиколили диво прасе, което към този момент било мощно нахапано.Гуанина почнала да крещи мощно по маймуните, без да мисли, че тези нападателни същества могат да се нахвърлят и върху нея. Няколко секунди маймуните я гледнали, а след това, за благополучие за момичето, се втурнали в гъсталака.Когато маймуните избягали, прасето намерило сили да се изправи и се запътило в другата посока. Едва по-късно, Гуанина решила, че е най-добре самата тя да се измъкне от това място.Гаунина споделя на родителите си за този случай и те решили да схванат какво е това. Те прочитат книги в локалната библиотека и откриват, че маймуните, които момичето е видяло, наподобяват повече на маймуни резус.

 x2 1 - Изследователят Ник Редфърн споделя за хищни маймуни - мутанти
Две несъгласия обаче зародили незабавно. Първо, макар, че през 60-те години маймуните резуси били изкуствено въведени на няколко острова на Пуерто Рико, те в никакъв случай не били видяни в региона на Мока. В непосредственост, от маймуни резус живеят в проучвателен център на прилежащия остров Кайо Сантяго и надали биха могли да преплуват това разстояние.Второ, резус маймуните са вегетарианци. Те ядат плодове, зърна и разнообразни семена. Никога не са били виждани да нападат или убиват други животни, изключително огромни като свинете, с цел да се хранят с тях.Във всеки случай, естествените маймуни в никакъв случай не са правили това. Може би са били маймуни, които са претърпели някои опити? Кой знае какво се прави с тях в този проучвателен център на Кайо Сантяго … “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР