Американският милиардер Дарил Кац попадна в едно от големите дела

...
Американският милиардер Дарил Кац попадна в едно от големите дела
Коментари Харесай

Обвиняват милиардер с отбор в NHL, че е дал $75 хил. за секс с непълнолетна балерина

Американският милиардер Дарил Кац попадна в едно от огромните каузи за полов тормоз в Невада, откакто семейство учители по танци го уличава, като подстрекател към проституция по дело, за което самите те са подсъдими за секс с малолетни, заяви CTV News.

Дъсти и Митчъл Бътън настояват, че едно от шестте девойки от тяхното учебно заведение по балет на име Сейдж Хъмфрис е било експлоатирано от родителите ѝ като продажница, а един от клиентите ѝ е бил точно притежателят на хокейния тим от NHL Едмънтън Ойлърс.

„ Ако Сейдж в действителност е повреденото цвете, за което твърди, цената би трябвало да бъде платена, само че от тези, които в действителност са правили противозаконните дейности против нея “. Това е формалната позиция на семейство Бътън пред съда.

Семейство Хъмфрис в това време твърди, че през 2014 година Митчъл е почнал интимна връзка с щерка им, която по това време е единствено на 17 години. Момичето е част от учебното заведение по балет на Бътън, като даже е била настанена в дома им по гледище на родителите на Сейдж.

Съпругът признава, че двамата са правили секс, само че едвам след навършването ѝ на 18-годишна възраст.
Снимка: Доказателство пред съда в Невада  Обвиняват милиардер с тим в NHL, че е дал хиляди за секс с малолетна балерина

Междувременно в телефона на младата балерина са открити известия с контакт, озаглавен „ D K “, зад който се твърди, че стои името на Дарил Кац. В известията се приказва за две заплащания в размер на $25 000 и $50 000.

Новите разкрития се появяват в делото против семейство Бътън за секс със 7 от девойките в тяхното учебно заведение за танци, само че обвиняванията им касаят само случая със Сейдж Хъмфрис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР