Американският лидер Доналд Тръмп е провел телефонен разговор с турския

...
Американският лидер Доналд Тръмп е провел телефонен разговор с турския
Коментари Харесай

Тръмп се обади на Ердоган, ето какво поиска от него

Американският водач Доналд Тръмп е провел телефонен диалог с турския президент Реджеп Ердоган, по време на който той е изискал преустановяване на огъня в Сирия, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на вицепрезидента на Съединени американски щати Майк Пенс, написа Блиц.

Според думите на Пенс, Вашингтон не е двал на Турция " зелена светлина " за нахлуването в Сирия, и американските управляващи " няма да продължат да търпят " дейностите на Анкара. Пенс прибавя, че възнамерява персонално да се насочи към Близкия изток по поръчение на Тръмп.

По-рано Съединени американски щати вкараха първите наказания против Турция. По-специално, Министерството на енергетиката на Турция, както и Министерството на защитата на Турция са включени в листата със наказания.

Под рестриктивните мерки попадат три длъжностни лица: министърът на защитата и бивш командир на Генералния щаб на Турция Хулуси Акар, министърът на енергетиката Фатих Донмез и заместник-председателят на ръководещата Партия на справедливостта и развиването Сулейман Сойлу.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР