Американският комик и актьор Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на

...
Американският комик и актьор Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на
Коментари Харесай

Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на наградите Златен глобус

Американският комедиант и артист Джеръд Кармайкъл ще бъде водещ на церемонията за премиите " Златен глобус " през януари, когато тя се завръща на телевизионния екран, заяви Ройтерс, базирайки се на уредниците.

Наградите за кино и телевизия се завръщат на екран през идващия месец, откакто през януари 2022 година телевизионният канал Ен Би Си анулира излъчването на церемонията и огромните холивудски студиа и артисти я бойкотираха поради етичните стандарти на уредниците от Асоциацията на задграничната преса в Холивуд.

През септември телевизионната мрежа, благосъстоятелност на Комкаст, разгласи, че ще възвърне излъчването онлайн на церемонията за премиите " Златен глобус " поради дейностите на уредниците за разрешаване на етичните проблеми и неналичието на разнообразие измежду гласуващите.

Кармайкъл през септември бе отличен с премия " Еми " за шоуто си " Jerrod Carmichael: Rothaniel ". " Неговият комедиен гений забавлява и вълнува публиката, като в това време предизвика и мисълта, което е по този начин значимо във времето, в което живеем ", сподели президентката на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд Хелън Хони в публикувано изказване.

Церемонията на 10 януари ще е 80-ото издание на " Златен глобус ". Номинациите за премиите за 2023 година ще бъдат оповестени в понеделник.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР