Американският журналист Тъкър Карлсън призна, след двучасовото си интервю с

...
Американският журналист Тъкър Карлсън призна, след двучасовото си интервю с
Коментари Харесай

Тъкър Карлсон след интервюто: Путин не е добър в обясненията, но е много ядосан

Американският публицист Тъкър Карлсън призна, след двучасовото си изявление с Владимир Путин, че съветският президент „ не е добър в обясненията ".

 

Във видео, оповестено след диалога сред двамата в Кремъла, Карлсън, демонстрира обемиста директория с копия на исторически документи, дадена му от Путин и разяснява, че той „ не е човек, който дава доста изявленията “.

 

" Той не може да изясни. Но явно прекарва доста време в свят, в който не би трябвало да изяснява ", споделя Карлсън и добавя: „ Путин не дава доста изявленията, не е добър в обясненията. Той е интелигентен, няма подозрения, само че не би трябвало да се изяснява. Той не изложи случая си доста поредно. Много е сърдит поради отхвърлянето от страна на Запада ". 

 

Отхвърляйки възприетото разбиране, че Русия е експанзионистична мощ, Карлсън споделя: „ Русия не е експанзионистична мощ, тъй като идеолозите, които ръководят Държавния департамент на Съединени американски щати, желаят да го показват като Хитлер или империалистическа Япония. Русия е най-голямата земя в света и има 80 провинции. Те имат повече от задоволително естествени запаси. Идеята, че желаят да завладяват Полша е неуместна. Те желаят сигурни граници и няма доказателства ".

 

" Ако мислите, че Путин ще даде Крим в подмяна на мир, вие сте лунатици ", обръща се журналистът към американската администрация.

 

" Не съм напълно сигурен какво мисля за изявлението. Ще ми отнеме година, с цел да реша какво е било ", споделя в умозаключение Карлсън.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР