Американският гигант във физическата търговия на стоки на дребно Walmart

...
Американският гигант във физическата търговия на стоки на дребно Walmart
Коментари Харесай

Walmart също иска да наеме експерт по криптовалута

Американският колос във физическата търговия на артикули на дребно Walmart се подрежда паралелно до Amazon, защото желае да наеме специалист в региона на цифровите валути, съгласно нова публикация на кариерната страница на формалния уебсайт на веригата. Сравнението с Amazon идва от това, че преди повече от месец тя също разгласява публикация за работа за експерт в областта на криптовалутите.

Служителят, който Walmart търси да наеме, ще дава отговор за тактиката на компанията за цифрова валута, за идентифициране на потребностите на клиентите, за обезпечаване на партньорствата с други водачи в областта на продуктите на дребно, технологиите и дизайна, правенето на пътна карта за плана, както и идентифициране на обвързваните с крипто валутите благоприятни условия за вложения и партньорство, както буквално излиза наяве от формалния текст на обявата за работа на компанията.

На този стадий не е ясно какво тъкмо възнамерява да вкара Walmart с назначението на подобен чиновник, по същия метод, както не е ясно и какви са задачите на Amazon. Въпреки това, можем да спекулираме, че откриването на такова профилирано работно място може да значи, че колосът в търговията на дребно се стреми да разшири опциите за възнаграждение посредством цифрова валута. Ако това се трансформира в действителност, то комерсиалната верига ще бъде най-големият продавач на дребно, който може да предложи приемане на разплащане с криптовалута. От друга страна би било и много забавно дали един сходен ход ще повлияе на вероятно стабилизиране на цените на криптовалутите и увеличение на сериозността, с която може да се гледа на тяхната визия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР