Американският генерал Марк Мили, председател на Съвета на началник-щабовете на

...
Американският генерал Марк Мили, председател на Съвета на началник-щабовете на
Коментари Харесай

Най-високопоставеният военен в САЩ призна: Сгреших, като придружих Тръмп до църква във Вашингтон

Американският военачалник Марк Мили , ръководител на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати, съобщи, че е позволил неточност, придружавайки президента Доналд Тръмп до черква във Вашингтон, съобщи Асошиейтед прес.

Генералът беше сниман във военната си униформа паралелно с антуража на президента.

" Присъствието ми в този миг и в тази конюнктура сътвори усещане, че армията е намесена във вътрешната политика ", съобщи Мили. " Като офицер, това беше неточност, от която си взех записка и откровено се надявам, че всички може да се поучим ", добави той.
 
Breaking News: The top U.S. military official, General Mark Milley, apologized for taking part in President Trump’s walk to a church photo op. “I should not have been there. ”
— The New York Times (@nytimes)

Изявлението на ръководителя на Съвета на началник-щабовете може да провокира недоволството на президента , който демонстрира сензитивност към всичко, което даже загатва за рецензия на проведените от него събития, отбелязва АП.

Тръмп отиде до църквата, с цел да театралничи с Библия в ръка, откакто управляващите използваха мощ, с цел да разчистят парка и улиците от протестиращи, множеството от които не проявяваха експанзия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР