Американският футболист Травис Келси се оказа в центъра на световното

...
Американският футболист Травис Келси се оказа в центъра на световното
Коментари Харесай

Да видя колко е умна, беше умопомрачително: Гаджето на Тейлър Суифт

Американският футболист Травис Келси се оказа в центъра на международното внимание, откакто с Тейлър Суифт се оказаха мощно влюбени. Красавецът даде обстойно изявление за The Wall Street Journal, явно сътрудниците, тъкмо като нас, са любопитни да схванат повече за избраника на мегазвездата.

34-годишният състезател, който играе за тима на Канзас Сити Чийфс, споделя за срещата с хубавицата, връзката си с нея, живота й като суперзвезда и на какво го учи всичко това.

Травис признава, че се е опитал да притегли вниманието на Тейлър по време на нейно показване на стадион Arrowhead, дом на Канзас Сити Чийфс от Националната футболна лига. Мачото споделя за посредничеството на човек от близкия кръг на певицата: „ Имаше хора, които тя познаваше, и които знаеха кой съм аз, и точно те са, които я попитаха: " Познаваш ли този човек? ". Определено наши другари изиграха ролята на Купидон “.

Спортистът споделя още, че членове на фамилията на Суифт са му помогнали да притегли вниманието й: „ Тя евентуално иска ми се кара, че споделям това, само че когато дойде на стадион Arrowhead, й беше дадена огромна съблекалня, част от нашата, и аз направих по този начин, че дребните й братовчеди да се снимат пред моето шкафче “. Усилията на Келси в последна сметка се увенчават с триумф: един прекрасен ден той получава известие от Суифт в месинджър. Кани я незабавно на вечеря и двамата най-сетне съумяват да беседват лице в лице.

Келси признава, че се е опитвал да заобикаля да приказва за връзката си с певицата от нерешителност, с цел да се „ увери, че не е споделил нещо, което би отчуждило Тейлър “. Сега той се възхищава на Суифт, наричайки я занимателна и „ брилянтна “, и споделя, че имат сходни възгледи и мисли за живота, фамилията и работата. „ Всеки знае, че съм фамилен човек. Нейният екип е нейното семейство. Семейството й прави доста неща във връзка с организирането на турнето, маркетинга, наличието, тъй че мисля, че тя също има доста от тези полезности, които са и мои цели. "

Травис, по личните му думи, в никакъв случай не е бил човек, който умее да приказва добре, тъй че е изключително удивен от гения на Суифт да написа текстове: „ Да схвана какъв брой интелигентна е Тейлър, беше умопомрачително. Уча се от нея всеки ден “, хвали обичаната си той.

Никак не му е било елементарно да свикне с голямата известност на новата си другарка: " Никога не съм срещал някой с такава аура. Никога преди този момент не бях виждал нещо сходно. Но не се опасявам от интензивното внимание, с което тя непрекъснато се сблъсква, метода, по който постоянно се гледа през лупа. Всеки ден има дежурни папараци пред къщата й, пред всеки ресторант, в който отива, след всеки полет, само че тя просто живее, наслаждавайки се на всеки ден. Когато тя се държи по този начин, аз също се пробвам да се впиша и да не се държа необичайно ".

За любовта на Тейлър и Травис се заприказва преди няколко месеца. Днес певицата  постоянно посещава игрите на Kansas City Chiefs, с цел да поддържа Травис и да го приветства дружно с майка му и приятелите му. Тейлър обожава да води свои звездни другари на мачовете му, а огромна част от почитателите й към този момент са почитатели и на Келси и го приветстват бурно по стадионите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР