Американският боксьор в тежка категория Доминик Бризийл победи Ерик Молина

...
Американският боксьор в тежка категория Доминик Бризийл победи Ерик Молина
Коментари Харесай

Бит от Джошуа с напразна победа в преследване на Уайлдър

Американският боксьор в тежка категория Доминик Бризийл победи Ерик Молина през миналата вечер, само че не съумя да генерира необикновен интерес, с цел да стигне до възможна борба за купата против първенеца на WBC Дионтей Уайлдър.

Уайлдър раздра Стивърн като чакал, пожела Джошуа

Уайлдър към Ей Джей: Царете не преследват селяни

Брийзил, чийто "скалп " проличава върху колана на другата звезда при най-тежките - Антъни Джошуа, смъкна на земята своя конкурент в осмия рунд. Тогава от ъгъла на Молина хвърлиха кърпата, с цел да спрат плануваната за 12 рунда борба, която сякаш трябваше да дефинира наложителния кандидат за купата на WBC.

Победата фактически ще издигне Брийзил в класацията на WBC, само че президентът на организацията Маурисио Сюлейман съобщи, че мачът на Брийзил и Молина не е дефинитивна елиминационна среща. Това значи, че Брийзил към момента няма статут на наложителен кандидат по отношение на първенеца Уайлдър.

Преди снощната борба Молина бе влизал сред въжетата единствено един път, откогато бе нокаутиран от Антъни Джошуа в третия рунд на борбата им в Манчестър, Англия, на 10-и декември 2016-а година. В въпросния мач Молина надви над Джамал Уудс посредством съдийско решение, само че това бе извънредно незадоволително като се има в поради, че Уудс е собственик на нежелания боксов връх от 13-35-7.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР