Американският боксьор с арменски корени Ванес "Кошамрът" Мартиросян (36-3-1, 21

...
Американският боксьор с арменски корени Ванес "Кошамрът" Мартиросян (36-3-1, 21
Коментари Харесай

Мартиросян: Ще тествам брадичката на Головкин, отивам на война

Американският боксьор с арменски корени Ванес "Кошамрът " Мартиросян (36-3-1, 21 КО) даде обещание да сътвори огромната изненада на 5 май, когато излиза против първенеца на WBC, IBF, IBO и WBA в междинна категория Генади Головкин (37-0-1, 33 КО).

Ванес ще замести в тази среща мексиканската суперзвезда Канело Алварес, който беше осъден за шест месеца, откакто даде два позитивни допинг теста за неразрешеното вещество кленбутерол.

Роденият в Армения боксьор, обаче, не възнамерява по никакъв метод да се бие като Канело, който употребява доста придвижвания в първата среща с Головкин през септември предходната година, която приключи със противоречиво съдийско тъждество.

"Не се опасявам от Генади. Повече от въодушевен съм да се удрям с него. Затова станах войник. Излизам за същинска война на кръга. И двамата с Генади обичаме борби в мексикански жанр. И двамата сме корави и мощни, а за мен това е същински дуел. Няма да изляза на кръга, с цел да се боря да оцелея, ще се боря, с цел да печеля ", съобщи Мартиросян.

"Нека забележим по какъв начин Генади ще реагира на войник, който не се отдалечава от него, откакто е бил ударен. Брадичката на Генади ще бъде тествана по метод, по който аз бих желал да го направя ", добави той.

Ванес приказва и за случая, в който той беше наложителен кандидат за купите на Канело в супер-полусредна категория, само че мексиканецът не прояви никакъв интерес да се бие с него. Тази обстановка е предиздвикала Мартиросян да оспори смелостта на Канело, който към този миг, съгласно него, е по-лесният противник.

"Канело е по-лесен противник за мен, в сравнение с Генади. Канело избяга от наложителната си отбрана против мен - това приказва доста за него, това в действителност демонстрира всичко за него ", приключи Ванес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР