Американският бизнесмен Илън Мъск заяви, че може да поднови сделката

...
Американският бизнесмен Илън Мъск заяви, че може да поднови сделката
Коментари Харесай

Мъск с подробности за сделката с Twitter

Американският предприемач Илън Мъск съобщи, че може да възобнови договорката за придобиване на Twitter, в случай че компанията показва по какъв начин се удостоверява достоверността на сметките в обществената мрежа, предадоха международните медии.

" Ако Twitter просто приказва за метода си за взимане на проби от 100 акаунта и покаже по какъв начин са удостоверени, тогава договорката ще бъде подписана при първичните условия ", написа той в Twitter в събота.

Преди това Мъск сподели, че ще ревизира достоверността на 100 случайно определени акаунта в обществените медии. През април ръководителите на Twitter оповестиха, че Мъск е предложил да придобие обществената мрежа за $44 милиарди. През май предприемачът съобщи, че се пробва да получи информация, която да удостовери, че подправените сметки и тези, употребявани за всеобщо изпращане на рекламни известия, съставляват по-малко от 5% от общия им брой в Twitter, написа БГНЕС.

В началото на юли юристите на Мъск уведомиха компанията, че предприемачът отхвърля да купи обществената мрежа, защото компанията не е изпълнила редица отговорности, които са планувани в съглашението, в това число не дава цялостна информация за каузи на подправените сметки и сметки, употребявани за всеобща поща. На 12 юли Twitter заведе дело, ответници по случая са предприемачът и неговата компания X Holdings. Съд в Делауеър насрочи чуване през октомври за отвод на бизнесмен да приключи договорка за закупуване на Twitter. На 29 юли Илон Мъск подаде срещуположен иск против компанията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР