Американският автор Едуард Грифин в книгата си “Свят без рак

...
Американският автор Едуард Грифин в книгата си “Свят без рак
Коментари Харесай

Витамин, който убива раковите клетки! А вие знаете ли за това?

Американският създател Едуард Грифин в книгата си “Свят без рак ” разказва истината за лечебните свойства на витамин B17, който се назовава още лаетрил или амигдалин.

Авторът дава информация за лекуването на заболели от рак, както и научни пояснения за дейностите му, като задава въпроса – за какво стандартната медицина не го употребява в битката против подлото заболяване. От момента на неговото изобретение доста хора са били излекувани в клиники, преди да бъде неразрешен от фармацевтичните компании.

По този метод тайната за витамин В17 е стопански претекст за преобладаващата фармацевтична промишленост. С други думи, пациентите с рак имат по-голяма възможност да живеят, в сравнение с да умрат.

Ако истината за това не се скрие, големите облаги на гигантската фармацевтична промишленост ще спрат.

Ако един елементарен витамин може да излекува рак, това ще унищожи цялата машина, която носи пари за сметка на страданията и гибелта на хората. Фармацевтичните компании в никакъв случай няма да проведат проучвания върху този елементарен артикул, който се продава във всички магазини, тъй като не могат да патентоват естествен артикул.

Витамин B17, който убива рака, се среща в плодовите костилки най-вече на кайсията. Той е бил разгласен за лек на всички типове рак преди 35 години. След Втората международна война доктор Макс Герсън сполучливо лекува пациенти и ги включва в методиката си на лекуване на рак.

Амигдалинът се съдържа в костилките на кайсиите, бадемите, черешите, прасковите, сливите, ябълковите семки, в просото, лененото семе, лещата, някои бобови, грозде, билки и доста други артикули, които актуалният човек не употребява постоянно.

Цивилизованият метод на живот ни принуждава да използваме артикули от рафинирано брашно, захар, растително олио и други фабрични артикули, до момента в който естествените органични храни от дълго време отсъстват от нашето меню.

Нашите баби и дядовци са яли естествена нерафинирана храна, а ракът е бил рядко събитие. Те са консумирали сушени плодове, естествен самун и даже   хляб от просо. Така са получавали нужните витамини, в това число амигдалин (В17).

Витамин В17 е бил неразрешен за лекуване на рак преди 35 години. Учените споделят, че в случай че човек употребява този витамин всеки ден, той в никакъв случай няма да получи рак. Фармацевтичните колоси и Министерството на здравеопазването на Съединени американски щати оказват напън върху ръководството за надзор на качеството на храните и медикаментите, като се афишира срещу законосъобразната продажба на витамин B17.

Вижте още: Това средство почиства кръвта и подкрепя работата на черния дроб

Тактикита включва разпространяването на клюки, че кайсиите и бадемите са култури, които съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят хората, които се хранят с тях. Но истината е, че никой в никакъв случай не се е отравял, даже в случай че ги е ял в големи количества.

Пожелаваме на всички положително здраве и дълъг живот!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР