Американският автомобилен производител General Motors Co. ще консолидира своя бизнес

...
Американският автомобилен производител General Motors Co. ще консолидира своя бизнес
Коментари Харесай

General Motors обединява бизнеса си за Северна Америка под нова марка

Американският авто производител General Motors Co. ще консолидира своя бизнес за продажби на търговски транспортни средства, елементи и телематични услуги в Северна Америка под нова марка, наречена GM Envolve, която ще се конкурира с подразделението Ford Pro на Ford Motor Co. и с други компании, оповестява.

Ръководството на General Motors показва, че реорганизацията има за цел да улесни клиентите на фирмените автопаркове да договарят покупки на електрически транспортни средства и коли с мотори с вътрешно горене и да се записват за услуги и софтуерни оферти, които концернът създава, с цел да генерира доходи и след продажбата на автомобила по сходство на Tesla Inc., лидера на пазара на електрически автомобили.

Досега комерсиалните клиенти на General Motors трябваше да се свързват с представители на обособените марки на групата, в това число със звеното за микробуси BrightDrop и телематичното поделение OnStar,,разказва Стив Хил, вицепрезидент на концерна, отговарящ за тактиките по отношение на комерсиалните интервенции.„ На процедура се настъпвахме “, акцентира Хил по време на конференция. По думите му преструктурирането не е ориентирано към понижаване на личния състав.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР