Американският актьор Уил Смит се извини на водещия на церемонията

...
Американският актьор Уил Смит се извини на водещия на церемонията
Коментари Харесай

След шамара на сцената: Уил Смит се извини на Крис Рок

Американският артист Уил Смит се извини на водещия на церемонията за разпределяне на филмовите награди " Оскар " Крис Рок , на който удари пестник на сцената . Смит дефинира държанието си като " неприемливо и непростимо ", извини се също по този начин на Киноакадемията на Съединени американски щати и феновете, оповестиха информационните организации.

На 94-ата гала за разпределяне на влиятелните кино награди Смит удари по лицето водещия , откакто той се пошегува със брачната половинка на Смит - Джейда Пинкет Смит, която страда от плешивост , загуба на коса.



" Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително ", написа Смит в Инстаграм и добави, че държанието му предходната нощ е било неприемливо.

" Когато се майтапят с мен, това е част от работата ми, само че шегата със здравословното положение на Джейда ми пристигна допълнително, не можех да го понеса и реагирах прочувствено " , сподели той и обръщайки се към сътрудника си, който удари, съобщи, че желае обществено да му се извини. " В света на положителното и любовта няма място за принуждение ", заключи той.

Вчера Киноакадемията осъди държанието на Смит и съобщи, че обмисля какви дейности да предприеме.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР