Американският актьор Уил Смит се извини на комика Крис Рок,

...
Американският актьор Уил Смит се извини на комика Крис Рок,
Коментари Харесай

Уил Смит се извини на Крис Рок за шамара на сцената

Американският артист Уил Смит се извини на комика Крис Рок, на който удари пестник на сцената по време на церемонията за разпределяне на филмовите награди " Оскар ". Смит дефинира държанието си като " неприемливо и непростимо ", извини се също по този начин на Киноакадемията на Съединени американски щати и феновете, оповестиха информационните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

На 94-ата гала за разпределяне на влиятелните кино награди Смит удари по лицето комика, откакто той се пошегува със брачната половинка на Смит Джада Пинкет Смит, която страда от плешивост, загуба на коса.

" Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително ", написа Смит в Инстаграм и добави, че държанието му предходната нощ е било неприемливо. Когато се майтапят с мен, това е част от работата ми, само че шегата със здравословното положение на Джада ми пристигна допълнително, не можех да го понеса и реагирах прочувствено, сподели той и обръщайки се към сътрудника си, който удари, съобщи, че желае обществено да му се извини. " В света на положителното и любовта няма място за принуждение ", заключи той.

Вчера Киноакадемията осъди държанието на Смит и съобщи, че обмисля какви дейности да предприеме.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР