Американският актьор Том Сайзмор, прочут от филми като Спасяването на

...
Американският актьор Том Сайзмор, прочут от филми като Спасяването на
Коментари Харесай

Семейството на Том Сайзмор решава дали да прекрати живота му

Американският артист Том Сайзмор, фамозен от филми като „ Спасяването на редови войник Райън “,„ Жега “, „ Убийци по рождение “ и др., е в сериозно положение и следва фамилията му да вземе сложното решение дали да бъде изключен от животоподържащата инсталация, до момента в който той се намира в кома. Решението им се чака по-късно през днешния ден.
Представител на звездата е съобщил на Hollywood Reporter, че на 19 февруари Сайзмор е получил аневризма вследствие на претърпян инсулт. На 18 февруари артистът бе спешно хоспитализиран от вкъщи си в Лос Анджелис, където колабира, в интензивното поделение на болничното заведение „ Свети Йосиф “ в Бърбанк. В изказването си представителят на Сайзмор – Чарлз Лаго, е удостоверил, че възможностите му за излекуване към този момент са нулеви: „ Днес лекарите оповестиха на фамилията му, че няма повече вяра, и им предложиха да вземат решение за слагане завършек на живота му. Семейството в този момент взема решение този въпрос “.

Роденият в Детройт, 61-годишен днес Том Сайзмор се е снимал в редица известни криминални  и военни филми от 90-те години на ХХ век до момента, измежду които „ Роден на 4 юли “, „ Жега “, „ Пърл Харбър “, „ Блек Хоук “, „ Странни дни “, „ Пасажер 57 “ и десетки още. Има и номинация за премия „ Златен глобус “ (2000). Въпреки че получава самопризнание като артист, кариерата му се проваля на фона на арести за корист с опиати и конфликти с органите на реда, в това число обвинявания в домашно принуждение и малтретиране, напомня АП. Неговата история на битка с дрогата е съответно документирана. Том Сайзмор постоянно е бил открит за проблемите си с опиатите и в своята автобиография By Some Miracle I Made It Out Of There признава, че е бил привързан към хероина и метамфетамините.

През 2003 година той беше наказан по обвинявания в домашно принуждение, упражнено по отношение на някогашната му другарка, холивудската мадам Хайди Флайс. В документалната поредност от 2007 година Shooting Sizemore артистът разказва напъните да възвърне живота и кариерата си след присъдата и влизането в рехабилитационен център поради злоупотребата с опиати. През последните години Сайзмор се снима в редица телевизионни продукции, появява се и в продължението на паметния сериал на Дейвид Линч „ Туин Пийкс “. През 2017 година жена упрекна Сайзмор, че я е малтретирал като 11-годишна по време на работата по кино лентата „ Убийци по рождение “, само че публично обвинявания не бяха повдигнати.

Том Сайзмор има двама синове, 17-годишни близнаци.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР