Американският актьор Стивън Болдуин разкри, че по време на работата

...
Американският актьор Стивън Болдуин разкри, че по време на работата
Коментари Харесай

Стивън Болудин се оплака от религиозно преследване в Холивуд


Американският артист Стивън Болдуин разкри, че по време на работата си Холивуд се е сблъскал с "преследвания", тъй като бил набожен.

В изявление за Hollywood Reporter той показа, че доста хора от киноиндустрията отхвърлят да работят с него. За персоната му те казвали саркастично: „ оня с Библията “. Той бил също именуван „ религиозна откачалка “.

Освен поради религията, той бил подложен на критика и поради поддръжката му за президента Доналд Тръмп. На въпроса за кого повече го преследват, поради Исус или Тръмп, артистът отвърна: „ Естествено, че поради Исус “. Но добави, че в това отношение Тръмп „ не е доста по-назад “. Той е „ втори с нищожно закъснение “, пошегува се 51-годишният Стивън Болдуин.

Той е най-младият от четиримата братя Болдуини, измежду които е и холивудската звезда Алекс Болдуин. Изповядва евангелизъм – течение в протестанството, което признава неоспоримия престиж на Библията. Актьорът се е снимал в десетки филми, той е прочут най-много с лентата „ Подозрителни лица “, която е удостоена „ Оскар “. /РИА-Новости
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР