Американският актьор Шон Пен е обмислял да претопи една от

...
Американският актьор Шон Пен е обмислял да претопи една от
Коментари Харесай

Шон Пен искал да претопи своя „Оскар“ на куршуми за ВСУ – възмутен, че Академията игнорира молбата на Зеленски

Американският артист Шон Пен е обмислял да претопи една от двете си статуетки „ Оскар “ – от отвращение, че американската кино академия отхвърли да позволи на украинския президент Володимир Зеленски да насочи послание към участниците в церемонията по връчване на премиите. Шон Пен даде огромно изявление за Variety, в което беше наранена и тематиката за Украйна.

Актьорът споделя, че не схваща този отвод и че в символ на митинг е считал да даде своята статуетка за претопяване – да излеят от нея патрони и да ги съобщи на украинската войска, с цел да стреля с тях против съветските окупатори.

После обаче е размислил и е решил да подари единия си „ Оскар “ на Зеленски.

" Казах му да го задържи и да го донесе в Малибу, когато всичко това завърши и неговата страна бъде в сигурност ", споделя Шон Пен.

Той признава, че Зеленски го е поразил още при първата им среща. По-рано не е и помислял, че украинският президент ще откаже да се изтегля при съветското нахлуване, ще остане в Украйна и ще желае оръжие.

" Мозъкът му е изцяло кондензиран с О2. Очите му са ясни, той е топъл. Знаех, че или нищо няма да усещам, или ще го обикна. " – отбелязва Пен.

Той добавя, че се възхищава от Зеленски, който не се е уплашил даже от гибелта и е избрал да се бори за независимостта на своята страна.

Шон Пен посети Киев дружно с приятелката си украинка.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР