Американският актьор и продуцент Том Круз е започнал да строи

...
Американският актьор и продуцент Том Круз е започнал да строи
Коментари Харесай

Том Круз прави киностудио в секретна военна база - slava.bg

Американският артист и продуцент Том Круз е почнал да строи киностудио на територията на някогашна секретна военна база във Англия, написа в. "The Sun ".В него ще може да се работи безвредно по време на пандемията. Бившият боен обект Лонгкрос е ситуиран в графство Съри на 40 км западно от Лондон. Навремето той е бил конструкторско танково бюро. Изграждането на киностудио там било обвързвано с желанието на звездата по-бързо да приключи работата над продукцията "Мисията невъзможна 7 ".

Холивудският екшън воин непременно бил решен да завърши лентата, защото снимачният развой на няколко пъти беше преустановяван поради пандемията, предава Българска телеграфна агенция.

Не мина и без спорове, откакто част от екипа му наруши разпоредбите за обществено разграничаване в средата на този месец, което ядоса холивудската звезда. Тогава таблоидът писа, че разполага с аудио запис, в който се чува по какъв начин Круз крещи на екипа, употребявайки на моменти нецензурни думи. По това време непосредствен до продукцията източник твърдеше, че записът е достоверен, само че редставителите на екранния Итън Хънт не дадоха отговор на молбите за коментар.

"Всяка вечер повеждам телефонни диалози с ш****и студиа, застрахователни компании, продуценти, защото те ни следят и ни употребяват, с цел да вършим техните филми. Разбирате ли отговорността, която имате? Нека ви разясня нещо. Ако не можете да деянията разсъдък, а аз не мога да се оправя с логиката ви, сте уволнени ", споделя Круз в гневното си послание към екипа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР