Американският актьор Брад Пит е обвинен, че е присвоил активи

...
Американският актьор Брад Пит е обвинен, че е присвоил активи
Коментари Харесай

Обвиниха Брад Пит в присвояване на активи от френска винарна

Американският артист Брад Пит е упрекнат, че е присвоил активи от винарната към имението " Миравал " в южната част на Франция, което дружно притежаваха с някогашната му половинка Анджелина Джоли , съобщи Си Ен Ен.

Телевизионният канал се базира на правосъдни документи, до които е получил достъп. 

Съдебният иск против Пит е заведен от капиталова компания " Нувел ", на която Джоли е някогашен притежател и посредством нея управляваше каузи си във винарната. По-късно обаче актрисата го продаде на дъщерно сдружение на дистрибутора на алкохол " Столи груп ". 

" Пит пропиля активите на компанията, като е похарчил милиони за ненужни планове , в това число над един милион щатски $ за ремонт на басейна ", се споделя в подадения иск. От него излиза наяве, че четири пъти е реконструирано стълбище и е изхарчена забележителна сума пари за възобновяване на звукозаписно студио. 

Представители на компанията " Нувел " упрекват Брад Пит, че поради гнева си против Джоли, че е отказала да му продаде своя дял от винарната, " се е държал като капризно дете, отказвайки да признае капиталовото сдружение за пълноправен бизнес сътрудник ".

От " Нувел " желаят обезщетение от най-малко 350 млн. щатски $ за претърпени вреди. 

През февруари 2022 година Брад Пит подаде тъжба против Анджелина Джоли, защото счита продажбата на нейния дял в шато " Миравал " за " противозаконна ". Той твърди, че двамата са се договорили да не продават дяловете си без единодушието на другия. От своя страна актрисата подаде срещуположен иск, потвърждавайки, че сходно съглашение в никакъв случай не е имало.

Анджелина Джоли и Брад Пит се снабдиха през 2008 година с имението " Миравал ", което се намира в южния френски департамент Вар. През 2016 година актрисата подаде молба за бракоразвод с Брад Пит, като го упрекна в корист с алкохол и изрази терзания по отношение на сигурността на децата им. През 2019 година съд публично разгласи, че са необвързани, само че съглашението за грижите на малолетните им деца към момента не е финализирано. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР