Американския президент Доналд Тръмп стартира 2019 година с пост в

...
Американския президент Доналд Тръмп стартира 2019 година с пост в
Коментари Харесай

Тръмп към критиците си в новогодишно послание: Успокойте се

Американския президент Доналд Тръмп започва 2019 година с пост в Twitter, като написа на всички критици известие единствено с основни букви, в което им споделя: " Успокойте се и се насладете на протичащото се ".

" Щастлива нова година за всички, в това число и злобарите и медиите на подправените вести! 2019 ще бъде фантастична година за тези, които не страдат от синдрома на лудост от Тръмп ", написа президентът, оповестява Нова тв.

" Просто се успокойте и се наслаждавайте на протичащото се, велики неща се случват за нашата страна! "

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реагира яростно на думите на пенсиониран военачалник, който подлага на критика него и решението му да изтегли американските войски от Сирия. Критиката на Тръмп към Маккристъл пристигна, откакто пенсионираният военачалник в телевизионно изявление, че президентът е аморален и не споделя истината.

Маккристъл сподели също, че решението на президента да изтегли американските войски от Сирия ще докара до неустойчивост в района. „ Ако оттеглите американското въздействие е доста евентуално да настъпи огромна неустойчивост и, несъмнено, ще бъде доста по-трудно за Съединените щати да се опитат да подбуден събитията в някоя посока “, сподели Маккристъл пред АВС.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР