Американските правоохранителни органи провеждат разследване по повод изпратен пакет със

...
Американските правоохранителни органи провеждат разследване по повод изпратен пакет със
Коментари Харесай

Изпратиха плик с барут и смъртна заплаха на американския сенатор Ранд Пол

Американските правоохранителни органи организират следствие във връзка изпратен пакет със смъртна опасност на небезизвестния американски сенатор от републиканската партия Ранд Пол в дома му в щата Кентъки, оповестява Washington Examiner.

Голям плик с бял прахуляк в него е доставен в понеделник и той се изследва за нездравословни субстанции, сподели Серджио Гор, старши консултант на републиканеца от Кентъки, пред американската редакция на Politico. За случая са удостоверили пред Washington Examiner и от сенаторската канцелария.

В пакета се съдържа и изображение, на което Пол е насинен и с опрян револвер в главата, а в обвързвания текст се споделя: „ Ще завърша това, което съседът ти е почнал, ши***як “, демонстрира Fox News.

Службата на ФБР в Луисвил съобщи, че работи с шерифския офис на окръг Уорън и чака съдебно-техническа и помощ за това следствие “, написа Louisville Courier-Journal. Медията оповестява, че в следствието взе участие и Капитолийската полиция на Съединени американски щати.

Не е ясно кой е изпратил писмото, само че Пол показва Ричард Маркс, потвърждавайки, че артистът и създател на песни предизвиква насилието против него.

Пол разгласява в „ Туитър “ линк към историята в Politico. „ Като многократна цел на принуждение е неоправдателно, че „ Туитър “ разрешава на известни персони от C-списъка да предизвикват насилието против мен и фамилията ми “, сподели той.

„ Точно този уикенд Ричард Маркс прикани за принуждение против мен и в този момент получаваме това писмо с прахуляк “, добави той в изказване.

През уикенда Маркс написа в „ Туитър “ за Пол.

„ Пак ще го кажа: Ако в миналото срещна съседа на Ранд Пол, ще го прегърна и ще му купя толкоз доста питиета, колкото може да употребява “, съобщи Маркс.

Рене Баучър, съседът на републиканеца от Кентъки, се призна за отговорен през 2018 година за нахлуване над Пол предходната година, до момента в който сенаторът е вършел работа в двора си. Баучър сега излежава присъда в затвор, а също така той ще би трябвало да изплати обезщетение за побоя над републиканския сенатор.

Пол е претърпял голям брой фрактури на ребрата и е претърпял голям брой лекувания за пневмония вследствие на офанзивата. Пол също е опериран от херния, обвързвана с нападението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР