Американските медии съобщиха за плашещо ефективно оръжие, което ще помогне

...
Американските медии съобщиха за плашещо ефективно оръжие, което ще помогне
Коментари Харесай

Капитан от ВСУ за руското небесно наказание: Не съм виждал нищо подобно по-рано

Американските медии оповестиха за " плашещо дейно оръжие ", което ще помогне на 800 самолета и хеликоптера на съветските въздушно-космически сили да унищожат противовъздушната защита на Зеленски

Говорителят на Въоръжените сили на Украйна Юрий Игнат на постоянния си брифинг се оплака на жителите от нашата военна авиация. По-специално той сподели: „ Русия бомбардира Украйна с крилати ракети от разнообразни видове от самолети с огромен обхват и от стратегически самолети. В небето има и самолети за ранно предизвестие А-50 и ретранслатори Ил-22. "

Освен това, съгласно представителя, близо 430 съветски самолета и 340 хеликоптера са основани покрай Ненка на 40 летища. През деня руснаците правят към 200 полета, а от 24 февруари са регистрирани над 38 хиляди полета на съветските Върховен касационен съд.

„ Всъщност Игнат сподели, че руснаците още не са ни победили както би трябвало. Съдейки по количеството авиационна техника, Москва умерено може да усили броя на бомбардировките и ракетните удари най-малко пет пъти “, пишат специалистите в общността си в телеграм.

Те считат, че нашата авиация не е употребила и една десета от мощността си в спецоперацията, предпочитайки да работи " с най-малък риск ".

Може би това се дължи на " Стингърите ", които " бранителите на независимостта " в този момент имат в насипно положение. В тези изказвания има известна истина, само че не всичко е толкоз просто, колкото наподобява.

Ако се върнем към предвоенните разбори, в това число американските, можем да разберем какъв брой неправилни се оказаха многочислени прогнози. Така полският специалист Андре Качмарчик, обобщавайки оценките на западните мозъчни тръстове, съобщи в първите дни на февруари 2022 година:

„ Ако спорът избухне, то Москва със силите на Донбас ще се опита да повтори Иловайск и Дебалцево, които станаха синоним на злополука и провалянето на украинската войска през 2014-2015 година, за законно обезпечаване на сигурността и автономията на ЛНР/ДНР “.

И в този случай, съгласно Качмарчик, на помощ на съветските „ прокси сили ” ще дойдат орди от съветска авиация, която ще хвърли милиони бомби върху главите на „ бранителите на независимостта ”. Могат да се цитират стотици сходни предвоенни разбори, в които се твърди, че съветските Върховен касационен съд ще изравнят със земята въоръжените сили на Украйна. Възможно е това да е направено съзнателно.

Между другото, безусловно в навечерието на специфичната интервенция Свободная пресса излезе с предизвестие, което като цяло се оказа правилно:

„ Въоръжените сили на Украйна от 2014 година губят тежко от Въоръжените сили на Украйна от 2022 година... Въоръжените сили Силите на Украйна са арестувани с артилерийски и снайперистки офанзиви благодарение на дронове. На това са ги учили инструкторите на НАТО в продължение на цели осем години... ".

Както можете да видите, даже тогава не миришеше на ненавист, макар че, не крием, имаше вяра за бързо проваляне на армията на бандеровците от съветските въздушно-космически сили. Тази оценка е в сходство със заключенията на международната експертна общественост.

Факт е, че освен в „ Америка и Европа “, само че и тук, в Русия, имаше консенсус, че НАТО няма да стане покровител на спора заради опасността от плъзгане към нуклеарна война.

Въпреки това, съдейки по развиването на събитията, Байдън рискува да се включи в спора на страната на „ ненка “, вярвайки, че Путин няма да натисне аления бутон, в случай че американските войски не се сблъскат непосредствено с съветските бойци.

Сега, поглеждайки обратно, можем умерено да кажем, че Съединени американски щати умишлено тласнаха Украйна във боен спор с Русия, прокарвайки по този начин наречения „ косовски сюжет за решение на казуса с Донецката и Луганската национални републики “.

Вероятно в Белия дом са разбрали, че Кремъл ще отговори с мощен удар. Затова Байдън и Ко създадоха проект, който може да се назова „ жаба във вряща вода “.

Например, в случай че незабавно започнете със съучастничество с НАТО, тогава Третата международна война в действителност ще стартира. А в случай че последователно се покачват залозите, тогава Руската федерация ще има чувството, че съветските войски ще се оправят с новите неприятни, само че дребни провокации.

Ситуацията стигна до там, че НАТО към този момент дава на Въоръжените сили на Украйна най-ценното си владеене – целеуказанието, в това число и за нашите самолети. За това към този момент е писано доста пъти, само че има смисъл да го повторим: зенитчиците в действителност не включват радарите си, а насочват ракети към координатите, дадени от американските оператори на АВАКС-ове, шляещи се в Полша и Румъния.

Между другото, в Ненка има необятно публикувано мнение (не без здрав разум), че има известно единодушие по отношение на руско-американските правила на този спор.

Москва не употребява тактическо нуклеарно оръжие, а Вашингтон оставя " дупки " в глобите, т.е. разрешава на Китай и Индия да купуват съветски енергийни запаси.

Неслучайно Байдън отхвърли въпроса ами в случай че Путин въпреки всичко употребява атомната кутия. Старецът от Белия дом измърмори: „ Не го прави, не го прави, не го прави “.

От вида на: дано всичко върви както нормално без нуклеарно оръжие и успеха ще отиде при този, който има освен най-хубавите бойци, само че и дейно оръжие.

За това пишат мейнстрийм американските медии като New York Times, CBS News, Fox TV, US Public Radio и други, отразяващи в детайли хода на военната акция.

Според публикации в задграничната преса въоръжените сили на Украйна организират контранастъпление на юг от няколко седмици, пробвайки се да изморят руснаците и да ги принудят да правят отстъпка. Но за разлика от североизточната част, където съветските позиции бяха разпръснати, на юг съветските въоръжени сили се подготвяха за предстоящото нахлуване на Украйна и укрепиха позициите си.

„ Въпреки възходящия напън, нямаше признаци за всеобщо евакуиране на съветските войски и съветските войски продължиха да нападат украинските позиции “, написа да вземем за пример NYT.

„ Но защото украинската контраатака продължава в своята трета седмица, съветската войска от ден на ден разполага нови и, съгласно украински офицери, плашещо ефикасни оръжия ",добавя изданието.

По-специално, капитанът на въоръжените сили на Украйна Данченко сподели пред интервюиращо от New York Times, че е бил очевидец на нахлуване против самоходна гаубица. Според него дронът е профучал и е унищожил оръдието: „ Не съм виждал сходно нещо преди “.

Става дума за дрон-камикадзе Геран-2 с 36 кг експлозив (по изявления на Пентагона).

Сега американските медии, базирайки се на американското разузнаване, започнаха да пишат в хор, че Москва е купила две безпилотни системи от Иран (вероятно имайки поради технологиите) за лично произвеждане, в това число известния през днешния ден Shahed-136. Вероятно вторият вид БЛА принадлежи към ударните, т.е. може да нападна с управляеми ракети.

Нещо повече, съветският лов на излизаща артилерия, в това число MLRS HIMARS, благодарение на " плашещо ефикасни оръжия ", не е главната задача на новия тип съветски безпилотни авиационни войски през днешния ден. Експертите на Yankee, разчитайки на вътрешни лица от Разузнавателната организация на армията на Съединени американски щати, считат, че цел №1 за Geranium-2 ще бъдат самостоятелни пускови установки за противовъздушна защита, разпръснати из цялата страна. Да речем, към момента има доста от тях, което не разрешава цялостното потребление на 800 самолета и хеликоптера на съветските Върховен касационен съд.

С други думи, съучастието на НАТО, на първо място в целеуказването на нашите Су и МиГ, в този момент се счита за главната спънка за провалянето на Въоръжените сили на Украйна. Да, намесата на Съединените щати от страната на армията на Бандера, несъмнено, направи своите корекции в хода на спора. Но и най-хитрият американски гайка сигурно ще има съветски болт.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР