Американските бизнесмени Стан и Джош Крьонке отхвърлиха слуховете за продажба

...
Американските бизнесмени Стан и Джош Крьонке отхвърлиха слуховете за продажба
Коментари Харесай

Собствениците на Арсенал нямат намерение да напускат

Американските предприемачи Стан и Джош Крьонке отхвърлиха слуховете за продажба на Арсенал и увериха почитателите на британския клуб, че са фокусирани "на 100 % " върху неговото бъдеще. Това се случи след изказванията на шведския милиардер Даниел Европейска комисия, президент и съосновател на стрийминг платформата Spotify, че е подготвен да поеме тима.

Разривът в връзките сред притежателите и почитателите на Арсенал се усили доста в последните десетина дни, откакто фамилия Крьонке постави подписа си под основаването на европейска Суперлига.

"В последните дни забелязахме спекулации в медиите по отношение на възможна продажба на акциите на Арсенал. Това не е истина и ние сме на 100 % фокусирани върху бъдещето на клуба. Той не е за продажба, а и не сме получавали предложения за акциите. Нямаме желание и да преглеждаме такива. Целта ни е Арсенал да продължи да се развива и да се бори за титли ", твърди фамилия Крьонке в публично изказване.

След като разгласи желанието си да наддава за акциите на Арсенал, Даниел Ек, който е почитател на тима, получи поддръжка от легендите Тиери Андри, Денис Бергкамп и Патрик Виера.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР