Американските актьори ще подновят работа, след като техният профсъюз постигна

...
Американските актьори ще подновят работа, след като техният профсъюз постигна
Коментари Харесай

Холивудските актьори спират стачката, споразумяха се с Алианса на филмовите продуценти

Американските артисти ще възобновят работа, откакто техният синдикат реализира авансово съглашение с холивудските студия за преустановяване на четиримесечната стачка. Профсъюзът на американските артисти, прочут като SAG-AFTRA, реализира съглашение с Алианса на филмовите и телевизионните продуценти с единомислещо гласоподаване. Прекъсването на работата - съчетано с обособена стачка на сценаристите - сковава филмовата промишленост и наруши продукцията на голям брой огромни филми и телевизионни излъчвания. Актьорите упорстват за по-добро възнаграждение и гаранции за потреблението на изкуствен интелект.
Просто съм признателен за обстоятелството, че толкоз доста хора ще се върнат на работа, освен актьорите, само че и целият механически екип. Показахме на огромните студиа, че това нещо няма по какъв начин да продължи още дълго време.
Илай Хенри, член на SAG-AFTRA, капитан на стачката

Sag-Aftra съставлява към 160 000 артисти и стачкува от 14 юли. Това докара до съществени разстройства и следващи резултати за работещите във всички браншове на филмовата и телевизионната промишленост. Сериозно въздействие оказа в страни като Обединеното кралство и Съединените щати. Въпреки че холивудските артисти печелят милиони долари, доста по-малко известни реализатори постоянно не съумяват да припечелят нужните средства, изключително в изискванията на възходяща инфлация и промени в промишлеността.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР