Американски войник загина при небоен инцидент в лагера Арифджан в

...
Американски войник загина при небоен инцидент в лагера Арифджан в
Коментари Харесай

Американски войник загина след небоен инцидент в Кувейт

Американски боец почина при небоен случай в лагера Арифджан в Кувейт, съгласно прессъобщение от армията на Съединени американски щати.

Идентификацията на боеца се задържа сега, до момента в който не завърши уведомяването на роднините. Причините за гибелта на боеца се обясняват.

Емблемата на армията на Съединени американски щати се вижда на униформа на американски боец. ( Beata Zawrzel/NurPhoto посредством Getty Images)

Лагер Арифджан, армейска апаратура на Съединени американски щати, ситуирана навръх юг от град Кувейт, приютява военновъздушните сили, флота, морската пехота и личния състав на бреговата защита. Инсталацията също по този начин приема личен състав от Австралия, Канада, Румъния, Полша и Обединеното кралство 

Смъртта на боеца идва в миг, когато базите на Съединени американски щати в Близкия изток са в положение на нараснала паника след офанзивата на Хамас против Израел на 7 октомври, която умъртви към 1200 души и ранени стотици други.

През идващите месеци необятна коалиция от милиционерски групи, подкрепяни от Иран, нападна цели на Съединени американски щати повече от 160 пъти поради поддръжката на Съединени американски щати за Израел.

Миналия месец трима американски бойци бяха убити при нахлуване с дрон против американска военна база в Йордания, известна като Кула 22, покрай границата със Сирия и Ирак. Повече от 40 бойци бяха убити при нападението.

Американски чиновник по-късно удостовери пред Fox News Digital, че дронът, който умъртви тримата американски бойци, е бил създаден в Иран.

Брадфорд Бетц е кореспондент на Fox News Digital, отразяващ закононарушения, политически въпроси и доста други.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР