Американски военни служители отбелязаха завършването на реконструкция на стойност 34

...
Американски военни служители отбелязаха завършването на реконструкция на стойност 34
Коментари Харесай

САЩ приключиха с реконструкцията на стратегическа ВВС база в Румъния

Американски военни чиновници означиха завършването на реорганизация на стойност 34 милиона $ на стратегическа база в централна Румъния , където повече от 100 милиона $ се изразходват за начинания, ориентирани към разширение на обсега на Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Югоизточна Европа , написа Stars and Stripes.

Работата във въздушна база 71, известна още като Campia Turzii, включва ново оборудване за интервенции на ескадрила, хангар за самолети и място за паркиране, съгласно изказване на Инженерния корпус на армията на Съединени американски щати.

Оперативното оборудване ще се употребява като център за обмисляне и ориентиране на задачи , настоящи от базата, сподели Корпусът.
 НАТО има нов гръбнак - от Хелзинки до Черно море
НАТО има нов гръбнак - от Хелзинки до Черно море

Време е Съединени американски щати да дадат приоритет на членовете на алианса, които схващат съветската опасност и я одобряват съществено

Междувременно беше планиран нов огромен самолетен хангар, с цел да побере повече военни самолети на НАТО .

" Тези планове оказват помощ да се подсигурява, че базата може да поддържа интервенции на самолети и екипажи на Съединени американски щати и НАТО ", се споделя в изказването.

Румъния е фокус точка за Пентагона , защото се стреми да ускори интервенциите си в района на Черно море.

Инициативите в Campia Turzii са част от по-голяма строителна стратегия в базата, която включва девет други плана и общо надвишава 100 милиона $.
 Русия към този момент гледа оттатък Украйна
Русия към този момент гледа оттатък Украйна

Огромните загуби на Москва намя да обезвреждат съветската опасност за страните от НАТО

Други 220 милиона $ в строителството се правят в други съоръжения в Румъния , в това число подготвителен полигон в Чинку и военновъздушната база Михаил Когълничану, която служи като главен център на американската войска в Румъния.

Румънските планове " способстват за готовността и отговора на американските сили в Европа " и " укрепват груповата защита и сигурността на съдружниците от НАТО ", сподели Роджър Воглър, шеф на проектирането и строителството на европейския регион на Корпуса.

Усилията се финансират посредством Европейската самодейност за въздържане на Европейското командване на Съединени американски щати , която е ориентирана към усилване на военния потенциал за подсилване на територията на НАТО против евентуална съветска експанзия .
 НАТО тества въздушната отбраната на Алианса в Румъния
НАТО тества въздушната отбраната на Алианса в Румъния

Участваха бойни самолети от Франция, Испания и Турция, Противовъздушна отбрана и ПРО

През последните години изтребителните самолети на Военновъздушните сили направиха ротации до Кампия Турзии, само че бяха нужни усъвършенствания, с цел да могат Съединени американски щати и съдружниците да разширят интервенциите.

Без подобренията военновъздушните сили ще бъдат лимитирани в това, което могат да изпратят в базата, сподели службата през 2020 година, когато търсеше финансиране за плановете.

В допълнение към изтребители, военновъздушните сили също рутинно ще летят с дронове MQ-9 Reaper от Campia Turzii, давайки на съдружниците спомагателна дарба за наблюдаване близо до границата на Румъния с Украйна.

Бриг. военачалник Миклош Каталин-Ойген, командващ в Турзии, сподели, че подобренията са знак за напредък в базата, където " всичко става все по-добро и по-добро ".
 The Heritage Foundation: Време е НАТО да намерения за нуклеарни оръжия по Източния фланг
The Heritage Foundation: Време е НАТО да намерения за нуклеарни оръжия по Източния фланг

Примерно във Финландия, Полша или Румъния и всеки от Алианса, който иска
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР