Американски тийнейджър беше осъден днес на доживотен затвор без право

...
Американски тийнейджър беше осъден днес на доживотен затвор без право
Коментари Харесай

Тийнейджър бе осъден на доживотен затвор в САЩ за стрелба в гимназия през 2021 г.

Американски младеж беше наказан през днешния ден на пожизнен затвор без право на подмяна за убийството на четирима възпитаници в гимназията си в северния щат Мичиган през 2021 година с револвер, даден му от родителите му, съобщи Франс прес.

Итън Кръмбли, който по време на стрелбата е бил на 15 години, беше осъден  от съда в окръг Окланд на пожизнен затвор без право на подмяна, макар че сходни присъди са огромна необичайност във връзка с малолетни в щата Мичиган.

Тийнейджърът, който в този момент е 17-годишен, преди произнасянето на присъдата се разкая за стореното и даде обещание да се поправи в пандиза.

Не можех да се спра... Аз съм в действителност неприятен човек. Извърших ужасни неща, оправда се Кръмбли, представен от Асошиейтед прес.

Крейг Шилинг, чийто 17-годишен наследник Джъстин е една от жертвите, сподели, че килърът би трябвало да " изгние в пандиза ", показва Българска телеграфна агенция.

Съдията по делото изслуша роднините на жертвите и им даде обещание, че техните обективни претенции ще бъдат чути.

През октомври 2022 година Кръмбли се призна за отговорен, че е взел 9-милиметровия револвер " Зиг Зауер ", който родителите му са му подарили малко по-рано за Коледа, влезнал в гимназията в Оксфорд с 50 патрона в раницата си, след което е  стрелял от упор по съучениците си. Итън Кръмбли убива две девойки и две момчета на възраст от 14 до 17 години и ранява други шестима възпитаници и един преподавател.

В различен рядко срещан правосъден развой родителите му са упрекнати в непредумишлено ликвидиране, защото са пренебрегнали сигналите, че той може да извърши сходно нещо. Въпреки че са били извикани от учителите, които са ги уведомили, че синът им търси муниции в интернет, те не са реагирали, показва Франс прес.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР