Американски съд определени 1 милион долара гаранция за R&B звездата

...
Американски съд определени 1 милион долара гаранция за R&B звездата
Коментари Харесай

1 млн. долара гаранция за R&B звездата Ар Кели заради сексуалните му посегателства към непълнолетни

Американски съд избрани 1 милион $ гаранция за R&B звездата Ар Кели, откакто му бяха повдигнати 10 обвинявания за полово принуждение против четири жертви, три от които малолетни.

На правосъдното съвещание прокурорите оповестиха, че имат ДНК доказателства, взети от една от жертвите, които съответстват с тези на Кели. Семенна течност, взета от ризата на втора жертва, под 17-годишна възраст, също е посочила съвпадения, добавя обвиняването.

По време на чуването за гаранцията, арбитър Джон Фидзжералд Лейк подреди на Кели да не поддържа връзка с никого под 18-годишна възраст и да не контактува с нито една от жертвите или очевидците.

Певецът получи заповед и да съобщи паспорта си.

Въпреки че гаранцията беше избрана на 1 милион $, Ар Кели ще може да излезе от ареста, като внесе единствено 1/10 от нея, или 100 000 $. / Трафик Нюз

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР