ВАШИНГТОН (АП) — Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем описва

...
ВАШИНГТОН (АП) — Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем описва
Коментари Харесай

Губернаторът на Южна Дакота Ноем погрешно описва среща с севернокорейския лидер Ким Чен Ун в нова книга

ВАШИНГТОН (АП) — Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем разказва в нова книга среща със севернокорейския водач Ким Чен Ун по време на нейната време в Конгреса. Но нейният офис сподели в петък, че историята на срещата е била неточност, защото е била подложена спомагателна инспекция на житейската история на републиканския губернатор.

Ноем към този момент беше изправена пред отрицателна реакция за описанието по какъв начин е застреляла ловно куче. Книгата беше част от очевиден опит да бъде определен за претендент на Доналд Тръмп, хипотетичния републикански претендент за президент. Но нейните политически вероятности се утежниха на фона на двупартийното омерзение от това по какъв начин тя описа по какъв начин е умъртвила своя 14-месечен жестококос пойнтер на име Крикет, откакто то е посочило нападателно държание и е умъртвило кокошките на нейния комшия.

В своята книга, която следва да бъде издадена, „ Няма връщане обратно: Истината за това какво не е наред с политиката и по какъв начин движим Америка напред “, Ноем разказва случаи, в които се е противопос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР