Американски съд не даде ход на иска на Ашли Джъд

...
Американски съд не даде ход на иска на Ашли Джъд
Коментари Харесай

Съд отхвърли обвинение срещу Харви Уайнстийн

Американски съд не даде ход на желае на Ашли Джъд против Харви Уайнстийн за полов тормоз, само че дефинира, че тя може да повдигне обвиняване за клюка, оповестиха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Актрисата упрекна холивудския продуцент, че е саботирал кариерата й, като я е очернил пред сътрудници, когато тя е отблъснала половите му домогвания. Тя даде образец, че по тази причина режисьорът Питър Джаксън се е отказал да я включи във "Властелинът на пръстените ".

Съдия от федералния съд в Лос Анджелис дефинира, че калифорнийското законодателство не е обхващало случаите на похищения в професионалните връзки сред актриси и продуценти.

Направените допълнения след подаването на желае на Ашли Джъд нямат противоположна мощ. В забележка той посочи, че не дефинира дали Ашли Джъд е била унизена полово "в разговорния смисъл на думата ".

Харви Уайнстийн ще бъде съден в Ню Йорк през май по пет обвинявания, в това число и обезчестяване. Той отхвърля да е нападал дамите и упорства, че всичко е ставало с тяхно единодушие.

Снимка: БТА
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР