Американски президент Доналд Тръмп (2007-2012) отново се изправи пред съда.

...
Американски президент Доналд Тръмп (2007-2012) отново се изправи пред съда.
Коментари Харесай

Тръмп с пет обвининения, очаква го санкция за най-малко 250 милиона долара

Американски президент Доналд Тръмп (2007-2012) още веднъж се изправи пред съда. В този случай по гражданско дело за машинация в Ню Йорк.

45-ият американски президент, който е първият в историята с федерално обвиняване, е измамил банки, застрахователи и други институции, като е преувеличил положението на активите си в документи за приемане на заеми, счита прокуратурата.

" Това е безспорен лов на вещици, който продължава с години. Целта му е да повлияе в изборите. Това е нелегално ", разяснява Тръмп. Той упрекна Демократическата партия за поредицата каузи против него.

" Съдията извършва поръчки на демократите. Това е оскърбление за всички останали, които назовават себе си съдии ", съобщи още Тръмп.

Това е петият обвинителен акт против него. Смята се, че той ще получи финансова глоба в размер на минимум 250 милиона $.

" Моето обръщение е ясно. Няма значение какъв брой власт имаш, какъв брой пари имаш. И какъв брой си мислиш, че може да имаш... Никой не е над закона ", добави прокурорът на Ню Йорк - Летиша Джеймс.

Заедно с Тръмп обвинен е и най-големият му наследник. Присъдата се чака през декември.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР