Американски изтребители поразиха с ракета неидентифициран обект, летящ над езерото

...
Американски изтребители поразиха с ракета неидентифициран обект, летящ над езерото
Коментари Харесай

US изтребители поразиха четвърти НЛО, военните допускат и да са извънземни

Американски изтребители поразиха с ракета " неидентифициран обект ", летящ над езерото Хюрън, където минава границата сред Съединени американски щати и Канада. Смята се, че е същият, проследен над Монтана и следен от държавното управление от предната вечер, оповестиха американски чиновници, представени от Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.
Още по темата
Летящият обект бе свален, откакто по-рано бяха изумени други обекти в Аляска и Канада, защото са летели на височина, която е представлявала опасност за пътническите самолети.

По-рано през вчерашния ден американските и канадските управляващи ограничиха част от въздушното пространство над езерото и бяха изпратени изтребители да прехванат и да се опитат да разпознават обекта.

Това е четвъртият обект, свален този месец, след свалянето на хипотетичен китайски метеорологичен балон на 4 февруари, което сложи северноамериканската противовъздушна защита в нараснала подготвеност.



Двама американски чиновници, говорещи при изискване за анонимност, обявиха пред Ройтерс, че военните са свалили обекта, само че отхвърлиха да кажат дали той наподобява на огромния бял китайски балон, който беше свален по-рано този месец.

Високопоставен представител на Съединени американски щати съобщи, че обектът е имал осмоъгълна конструкция без видим потребен товар. Няма индикации, че обектът е представлявал военна опасност или че може да е бил употребен за шпионска активност.

Канадският министър председател Джъстин Трюдо заяви, че са изпратени екипи да съберат отломките от изумения обект в канадската територия Юкон, с цел да бъдат оценени.

Генералът от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, който управлява контрола върху въздушното пространство на Северна Америка, след поредност от сваляния на неидентифицирани обекти, разяснява през вчерашния ден опцията те да са с извънземен генезис, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Запитан дали изключва извънземен генезис на трите въздушни обекта, свалени от американски военни самолети в границите на няколко дни, военачалник Глен Ванхърк отговори: " Ще оставя разследващата общественост и контраразузнавателната общественост да изяснят това. Нищо не изключвам ".

 Американски изтребител смъкна над Аляска обект с размерите на дребен автомобил Виж още

" На този стадий продължаваме да оценяваме всяка опасност или евентуална опасност, незнайна, която се доближава към Северна Америка, като се опитваме да я идентифицираме ", сподели Ванхърк, началник на Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД) и Северното командване на Съединени американски щати.

Ванхърк съобщи това през вчерашния ден на брифинг на Пентагона, откакто американски изтребител Ф-16 смъкна обект с осмоъгълна форма над езерото Хюрон на границата сред Съединени американски щати и Канада, действайки по заповед на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.



Друг чиновник на американската защита, поискал анонимност, съобщи настрана след брифинга, че военните не са видели доказателства, които да сочат, че някой от въпросните обекти е с извънземен генезис.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР