Американски генерал припомни на руския президент Владимир Путин, който често

...
Американски генерал припомни на руския президент Владимир Путин, който често
Коментари Харесай

Американски генерал: Путин да не забравя, че САЩ и Франция също имат ядрени оръжия

Американски военачалник напомни на съветския президент Владимир Путин, който постоянно заплашва страните от НАТО с нуклеарен апокалипсис, че Съединени американски щати, Франция и Англия също имат нуклеарни оръжия.
 
Бившият главнокомандващ на НАТО ген. Уесли Кларк съобщи пред телевизия " Еспресо ", че войната в Украйна ще завърши, когато Путин осъзнае, че не може да победи Украйна и да задържи вечно окупираните територии.
 
Уесли Кларк е сигурен, че Русия няма да употребява нуклеарни оръжия против Украйна – въпреки постоянно да прави сходни закани в своята изразителност. " Този коз (ядреният боеприпас, бел. ред.) обаче не е единствено в ръцете на Русия, тъй като Съединени американски щати, Франция и Англия също имат нуклеарни оръжия ", сподели Кларк. Той не счита, че Путин ще е подготвен да жертва съществуването на Русия.
 
Американският военачалник добави, че Украйна в никакъв случай не е била военна опасност за Русия. " Хората на Украйна просто желаеха да могат да избират своя личен път ", съобщи той. " Ако Путин мислеше вярно, Украйна и Русия можеха да бъдат сътрудници през днешния ден. Вместо това той избра неверния път, учреден на подправена история и привлекателността на съветския империализъм, който няма място в 21 век ", заключи Кларк.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР